Prisutdelning & fest

HÖGMARSÖPOKALEN

Lätt att ta sig runt - svårt att vinna

 

Prisutdelning & fest

På lördagen kl 19:00 är det dags för prisutdelningen och den efterföljande festen. Ta med dig släkt och vänner och mingla med trevligt folk, ta en öl/vin, dansa till inpå småtimmarna och framförallt, följ prisutdelningen och se när vinnarna kastas i plurret. Det brukar kunna bli riktigt spännande och ofta vet man inte alls vem som står som totalsegrare ens när natt- och dagresultaten ropats upp. Någon som kört riktigt bra på dagen kanske har gjort ett lite sämre resultat på natten och vice versa. Det kan handla om några få prickar som skiljer vinnarna från tvåan.

Prisbordet är alltid rågat med mängder av fina priser och sponsrat av lokala företagare och privatpersoner. Självklart är man varmt välkommen till prisutdelningen/festen även om man inte deltar i tävlingen! Läs mer här om hur man sponsrar tävlingen samt aktuella sponsorer.

Medlemsskap krävs för alkoholköp

Vårt utskänkningstillstånd kräver att alla som handlar alkohol under festen är medlemmar i föreningen. Medlemsskap kan lösas på plats på ett enkelt sätt. Läs mer om medlemsskapet.

Vi tar emot kontanter och swish

Det går bra att betala både deltagaravgifter och inköp i baren med Swish.

Sidan senast uppdaterad 2017-05-29